سئو منفی؛ انواع و راهکارهای مقابله با آن

سئو منفی

اگر بدون هیچ دلیل مشخصی با کاهش ترافیک و کاهش رتبه در لیست نتایج گوگل مواجه شده‌اید، ممکن است پای سئوی منفی در میان باشد؛ اما آیا تاکنون چیزی دربارهٔ این نوع سئو شنیده‌اید؟ چقدر احتمال می‌دهید که رقبا با حملات بدخواهانه به سایت شما آسیب بزنند؟ آیا تابه‌حال فکر کرده‌اید که ممکن است گاهی خودتان ناخواسته، باعث کاهش رتبهٔ سایتتان شوید؟

با اینکه سئو بخش مهمی از موفقیت در کسب‌وکارهای دیجیتال به شمار می‌آید و باعث می‌شود که مشتریان زودتر شما را پیدا کنند؛ اما یک جنبهٔ تاریک‌تر هم برای آن وجود دارد که همان سئو منفی یا negative seo است.

این نوع سئو ممکن است به‌عنوان یک تاکتیک تهاجمی توسط رقبا برای خرابکاری در سایت‌شما باشد یا ناخواسته توسط خود عوامل وب‌سایت به‌ کار گرفته شود. 

در این مقاله با ما همراه باشید تا بفهمید سئو منفی چیست، انواع آن‌ کدام‌اند و چگونه از سایتتان در برابر آن محافظت کنید.

 

سئو منفی چیست؟

سئو مانند یک شمشیر دولبه عمل می‌کند. همان‌قدر که می‌تواند به افزایش ترافیک و رتبهٔ سایت شما کمک‌ کند، همان‌قدر هم امکان کاهش این موارد و وارد کردن یک ضربهٔ جدی به آن را دارد. این که کدام نتیجه برای سایت شما رخ می‌دهد، کاملا به نوع استفاده از آن بستگی دارد. سئوی منفی همانند لبهٔ مخرب شمشیر است و تا حد امکان باید از وب‌سایتتان در برابر آن محافظت کنید.

به‌طور کلی، هر گونه فعالیت و تلاش مخربی که با هدف آسیب‌زدن به ترافیک و رتبهٔ سایت شما در لیست نتایج گوگل انجام شود، سئوی منفی است

این نوع فعالیت‌ها معمولا توسط رقبا انجام می‌شود. در واقع، آن‌ها به جای این که با تلاش و ارائه محتوای بهتر سعی در پیشی‌گرفتن از شما داشته باشند، روش ناجوانمردانه را انتخاب کرده و می‌خواهند شما را پایین بکشند.

البته در نظر داشته باشید که همیشه سئو منفی توسط رقبا انجام نمی‌گیرد؛ بلکه ممکن است ناخواسته توسط خود صاحبان سایت اجرا شوند یا اینکه ارائه‌دهندگان سئو کلاه سیاه این تکنیک‌ها را در سایت شما به کار بگیرند. به عبارت دیگر منظور از سئو کلاه سیاه این است که از تکنیک‌هایی برای بهبود رتبهٔ سایت شما استفاده شود که خلاف قوانین و چارچوب‌های گوگل است.

در صورتی که گوگل متوجه تخطی وب‌سایت شما در استفاده از تکنیک‌های مجاز سئو شود، به‌سرعت شما را جریمه کرده و رتبهٔ سایتتان را کاهش می‌دهد. هرقدر میزان استفاده از این تکنیک‌ها بیشتر باشد، جریمه‌ گوگل هم سنگین تر است. با توجه به هوش مصنوعی گوگل و ابزارهای پیشرفته‌ای که به‌منظور کشف سئوی منفی به کار می‌گیرد، تا حد امکان باید از این نوع تکنیک‌ها دوری کنید.

سئو منفی

حال که دانستید سئو منفی چیست، به احتمال زیاد می‌خواهید بفهمید این نوع سئو چه زمانی اتفاق می‌افتد تا به بهترین شکل ممکن خود را برای آن آماده کنید. در ادامه زمان رخ‌دادن آن را توضیح می‌دهیم.

 

سئو منفی (Negative SEO) چه زمانی اتفاق می‌ افتد؟

این نوع از انواع سئو معمولا زمان خاصی ندارد و همیشه باید از سایت خود در برابر آن محافظت کنید. با این حال، در دو زمان امکان رخ دادن آن بیشتر است. اولین مورد زمانی است که در یک کلمهٔ کلیدی خاص، رقابت سنگینی با فرد یا شرکتی دیگر داشته باشید. به‌خصوص اگر کلمه‌ٔ کلیدی مدنظر از اهمیت درآمدی و اعتباری بالایی برخوردار باشد، احتمال استفاده از تکنیک‌های سئو منفی بیشتر است.

در این گونه موارد، فرد یا شرکت رقیب تمایل دارد سایت شما را از رتبه‌بندی برای آن کلمهٔ کلیدی خارج و جایگاهتان را تصاحب کند؛ بنابراین، چه در زمانی‌که چندین سال فعالیت دارید و در کلمهٔ کلیدی مدنظر رتبهٔ اول هستید و چه موقعی که فعالیت خود را به‌تازگی شروع کرده‌اید و با تلاش فراوان و تولید محتوای مناسب، رتبهٔ قابل قبولی به دست آورده‌اید، سئو منفی بر اثر رقابت ممکن است اتفاق بیفتد. 

مورد دوم هم مربوط به زمانی است که شور و اشتیاق رسیدن به رتبه‌های برتر در لیست نتایج گوگل، شما را به استفاده از سئو منفی یا negative seo وسوسه کند. به این ترتیب، ممکن است از تکنیک‌های سئوی کلاه سیاه برای دست‌یابی به این هدف کمک بگیرید یا این کار را به ارائه‌دهندگان خدمات این‌چنینی واگذار کنید. در هر دو مورد، گوگل به‌زودی متوجه این موضوع شده و رتبهٔ سایت شما را کاهش خواهد داد.

 

انواع سئو منفی

از آن جایی که رقبا معمولا به‌ سایت شما دسترسی ندارند، اکثر حملات سئو منفی شامل استراتژی‌های خارج از صفحه هستند. برای مثال، ایجاد بک‌لینک‌های سمی و انتشار نظرات منفی برای صفحات و وب‌سایت شما، نمونه‌هایی از این تلاش‌های مخرب خارج از صفحه محسوب می‌شوند.

هک‌کردن سایت و تغییر مستقیم محتوای شما هم نوع دیگری از این روش‌های مضر به شمار می‌آید.

البته گاهی اوقات هم سئوی منفی به‌صورت ناخواسته یا عمداً از داخل وب‌سایت انجام می‌شود که این مورد هم می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به رتبهٔ سایت وارد کند . 

برای این که در مواقع نیاز، به‌سادگی بفهمید منشا سئو منفی چیست و از راهکارهای مناسب برای محافظت در مقابل آن استفاده کنید، در ادامه انواع سئو منفی را برایتان آورده‌ایم:

 

۱. هک وب‌سایت

این روش یکی از دشوارترین و پرهزینه‌ترین راه‌ها برای آسیب‌زدن به وب‌سایت‌ها محسوب می‌شود. در عین حال، روشی بسیار موثر بوده و احتمال دستیابی به هدف و تخریب سایت با استفاده از آن بسیار بالا است.

به‌طور کلی، بهترین راه برای بهبود سئو و بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جست‌وجو، ایجاد تغییرات مثبت در محتوا، قالب و تنظیمات وب‌سایت است. در همین راستا، بهترین و ساده‌ترین راه برای آسیب‌زدن به یک سایت هم ایجاد تغییرات منفی در این موارد و انجام اقداماتی است که گوگل آن‌ها را منع کرده است.

هکرها عمدتاً از این روش برای تخریب سایت‌ها و کاهش رتبه‌شان استفاده می‌کنند. آن‌ها بعد از نفوذ به سایت، محتوای شما را جوری تغییر می‌دهند که به جایگاهتان در لیست نتایج آسیب بزند یا لینک‌های اسپم و مخرب ایجاد می‌کنند که خلاف قوانین گوگل است. هکرها حتی می‌توانند فایل robots.txt شما را طوری تغییر دهند که به ربات‌های خزندهٔ گوگل دستور داده شود، سایتتان را کلاً نادیده بگیرند.

 

۲. ایجاد بک‌لینک‌های سمی

از دیگر تکنیک‌های سئو منفی، ایجاد بک‌لینک‌های اسپم و سمی است. بک‌لینک سمی به لینک‌هایی گفته می‌شود که از مزارع لینک (link farms)، سایت‌های اسپم و غیرقابل اعتماد و حتی سایت‌هایی که هیچ ارتباط واضحی با محتوای لینک‌شده ندارند، دریافت می‌شوند.

 بک‌لینک‌های باکیفیت سیگنال‌های قدرتمندی به گوگل می‌فرستند و بیانگر این موضوع هستند که سایت شما منبع خوبی است، مردم به آن اعتماد دارند و آن را به دیگران هم معرفی می‌کنند؛ با این حال، بک‌لینک‌های سمی نتیجه‌ای کاملاً عکس دارند و به رتبه‌بندی سایت شما آسیب می‌زنند.

هدف اصلی از ایجاد یک کمپین سئو منفی که از بک‌لینک‌های سمی استفاده می‌کند، این است که گوگل سایت شما را جریمه کند. برخی متخصصان سئو منفی یا negative seo حتی یک قدم جلوتر می‌روند و سعی می‌کنند بک‌لینک‌های مثبت شما را حذف کنند. برای مثال، با نفوذ به سایت یا سایر شبکه‌های شما، هویتتان را جعل کرده و پس از ارتباط با وب‌سایت مبدأ، از آن‌ها می‌خواهند لینک را حذف کنند.

 

۳. ایجاد محتوای تکراری

محتوای خوب و اورجینال برای رسیدن به رتبه‌‌های برتر در لیست نتایج و کسب اعتبار نزد گوگل الزامی است. در صورتی که این اصالت و اورجینال‌بودن محتوا را از بین ببرید، رتبهٔ شما برای صفحاتی که به‌سختی ایجاد کرده‌اید، به‌شدت کاهش می‌یابد. حال حتماً می‌پرسید ارتباط محتوای تکراری و از بین رفتن اصالت محتوا با سئو منفی چیست؟

یکی از رایج‌ترین انواع سئو منفی، همین ایجاد محتوای تکراری است . گاهی اوقات ممکن است رقبا اقدام به کپی محتوای شما نموده و با انجام برخی تغییرات، آن را در وب‌سایت‌های دیگر منتشر کنند. این امر باعث می‌شود که محتوای شما اصالت خود را از دست دهد.

زمانی که گوگل محتوایی تقریبا یکسان یا کاملا مشابهی را در سایت‌های مختلف مشاهده می‌کند، مجبور می‌شود این صفحات را فیلتر کرده و قضاوت کند کدام صفحه باید به‌عنوان نتیجه نمایش داده شود. در موارد این چنینی هم همیشه سایت اصلی که برای تولید محتوا زحمت کشیده است، انتخاب نمی‌شود؛ در نتیجه، ترافیک و رتبهٔ این صفحه به‌شدت کاهش پیدا خواهد کرد.

ذکر این نکته هم الزامی است که گاهاً سایت‌ها با دست خودشان به این دام گرفتار می‌شوند. برای مثال، به‌منظور صرف هزینهٔ کمتر، اقدام به کپی‌برداری از محتوای سایر وب‌سایت‌ها و انتشار آن در سایت خودشان می‌کنند. گوگل با توجه به الگوریتم‌های خود متوجه این موضوع شده و آن‌ها را جریمه خواهد کرد.

 

۴. پروفایل‌های جعلی در رسانه‌های اجتماعی

پروفایل‌های قانونی و هدفمند در رسانه‌های اجتماعی معتبر، آگاهی از برند شما را افزایش می‌دهد و به شهرت‌ تجاری مثبت برندتان منجر می‌گردد؛ چراکه امروزه کاربران رسانه‌های اجتماعی بسیار زیاد بوده و اکثراً با استفاده از این رسانه‌ها، اطلاعات لازم برای استفاده از بهترین خدمات و محصولات در حوزه‌های مختلف را دریافت می‌کنند.

در همین راستا، آسیب‌زدن به شهرت برندها در رسانه‌های اجتماعی از طریق ایجاد پروفایل‌های جعلی، به یکی از تکنیک‌های سئو منفی تبدیل شده است . پروفایل‌های جعلی در رسانه‌های مختلف ممکن است با هدف انتشار اطلاعات اشتباه و دروغین، اخبار جعلی یا هرزنامه ایجاد شوند. گاهی اوقات هم به روش‌های دیگری مورد استفاده قرار می‌گیرند تا مشتریان برداشت بدی از برند شما کرده و آن را رها کنند.

 

۵. انتشار نظرات و کامنت‌های منفی

هر کسب‌وکار آنلاینی به‌خوبی می‌داند در عصر دیجیتال، حتی یک نظر بد هم شهرت و اعتبار شرکت را تحت تأثیر قرار داده و آن را کاهش می‌دهد؛ به این ترتیب، احتمالاً می‌توانید بفهمید تاثیر انتشار نظرات این‌چنینی در سئو منفی چیست و چگونه به کاهش رتبهٔ سایت‌ها در لیست نتایج گوگل منجر می‌شود.

تصور کنید شما هدف حمله‌ای قرار گرفته‌اید که شامل نظرات و کامنت‌های منفی است. زمانی که مشتریان شما یا کاربران جدید به وب‌سایت، رسانه‌های اجتماعی یا صفحات فروش شما مراجعه می‌کنند، متوجه سیلی از نارضایتی‌ها خواهند شد؛ در نتیجه، اکثر آن‌ها از خرید کالا یا دریافت خدمت شما پشیمان شده و سایتتان را ترک خواهند کرد.

انتشار نظرات و کامنت‌های منفی از جمله تکنیک‌های سئو منفی به شمار می‌آیند که قدرت تخریب بسیار بالایی دارند؛ این روش‌ها به مرور زمان باعث کاهش مشتریان و درآمد کسب‌وکارها می‌شوند و جایگاه آن‌ها را در لیست نتایج کاهش می‌دهند.

 حال ببینیم که با شناخت انواع سئو منفی، چه کاری برای محافظت از دستمان برمی‌آید؟!

چگونه از وب سایت خود در برابر سئوی منفی محافظت کنیم؟ (۹ راه‌حل)

در صورتی که متوجه یک حملهٔ سئو منفی علیه سایت خود شوید، باید فوراً اقدامات لازم برای دفع آن را انجام دهید تا با حداقل آسیب به وب‌سایتتان مواجه شوید. با توجه به اینکه تلاش‌های مخرب برای آسیب‌زدن به رتبهٔ وب‌سایت‌ها اصلا دور از ذهن نیست، در این بخش برخی از مهم‌ترین تکنیک‌های محافظت از سایت در برابر این حملات را بیان کرده‌ایم:

 

۱. سئو منفی را تشخیص دهید

اولین گام برای محافظت از وب‌سایت این است که علائم حمله را شناسایی کنید و بفهمید از چه زمانی قربانی آن شده‌اید. برای اطلاع از این موضوع، باید به الگوی ترافیک سایتتان توجه زیادی داشته باشید؛ چراکه افت شدید ترافیک ارگانیک، معمولاً به‌معنی جریمهٔ گوگل (پنالتی گوگل) است. 

سئو منفی

اگر مدام ترافیک‌ وب‌سایتتان را از طریق ابزارهای معتبر مانند Google Analytics زیر نظر داشته باشید، به‌سادگی متوجه تغییر در آن خواهید شد.

 

سئو منفی

همچنین می‌توانید هشدار ایمیلی گوگل (Google Webmaster Tools Email Alert) را فعال کنید. این‌گونه به گوگل اجازه می‌دهید اگر وب‌سایتتان ایندکس نشد یا جریمه دریافت کرد، از طریق ایمیل به شما اطلاع دهد.

اگر کار اشتباهی انجام نداده‌اید، این نشانه‌ها می‌تواند به‌معنی یک حملهٔ سئو منفی از سوی رقبا باشد. هر چه زودتر این موضوع را تشخیص دهید، سریع‌تر واکنش نشان داده و آسیب را به حداقل خواهید رساند. البته در کنار این موارد، علائم دیگری هم وجود دارند که برای تشخیص negative seo به شما کمک می‌کنند:

  • بک‌لینک‌ شما به‌صورت ناگهانی افزایش یا کاهش می‌یابد؛
  • رتبهٔ سایت شما برای برخی کلمات کلیدی خاص افت می‌کند؛
  • پیام‌های هشدار از طرف گوگل مبنی بر عملکرد وب‌سایتتان دریافت خواهید کرد؛
  • کپی‌های زیادی از محتوای شما در سراسر وب نمایش داده می‌شود.

 

۲. سایتتان را در برابر هک تقویت کنید

زمانی که یک هکر سایت شما را هک کرده و در کدنویسی آن تغییر ایجاد می‌کند، ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا شما حتی متوجه اشتباه در چیزی شوید؛ بنابراین در این مدت با آسیب فراوانی مواجه خواهید شد. حال حتما می‌خواهید بدانید روش محافظت از سایت در مقابل این نوع سئو منفی چیست.

از قدیم گفته‌اند: «سر گرگ باید هم اول برید، نه چون گوسفندان مردم درید». شما باید قبل از این که هکرها فرصتی برای آسیب زدن به تلاش‌های سئویتان به دست آورند، امنیت وب‌سایتتان را تا حد امکان بالا ببرید؛ همچنین بررسی منظم سایت می‌تواند به تشخیص به‌موقع این گونه حملات کمک کند.

در صورتی که Google Search Console را فعال کرده باشید، شما را از هر گونه نقض امنیتی یا مشکل در ایندکس‌شدن سایت مطلع می‌کند. استفاده از رمزهای عبور قدرتمند، محافظت از وب‌سایت با آنتی‌ویروس و احراز هویت دو مرحله‌ای، نمونه‌های دیگری از اقدامات مقابله‌ای در برابر آسیب انواع سئو منفی به شمار می‌آیند.

 

سئو منفی

۳. بک‌لینک خود را حفظ کنید

اگر تا قبل از این بک‌لینک‌ خود را پیگیری نمی‌کردید، وقت آن رسیده که شروع کنید. از ابزارهایی برای بررسی بک‌لینک‌های سایتتان استفاده کنید که آمار دقیق را به شما نشان دهند؛ این‌گونه مطمئن می‌شوید همه چیز همان‌طور است که باید باشد. در صورتی که لینک‌های مثبت را از دست بدهید یا لینک‌های منفی به دست آورید، به‌سرعت متوجه آن خواهید شد.

 

۴. انکارکردن (Disavowing)

گاهی اوقات پس از بررسی بک‌لینک‌ خود، متوجه تعداد زیادی لینک‌ سمی و منفی خواهید شد. در این گونه موارد باید از ابزارهای انکار (Disavow tool) استفاده کنید تا به گوگل بفهمانید که لینک‌های باکیفیت پایین را نمی‌خواهید. انجام این کار همچنین به گوگل می‌گوید که شما به کیفیت لینک‌هایی که به سایتتان اشاره می‌کنند، اهمیت می‌دهید. زمانی که تیم هرزنامه گوگل در حال بررسی است که سایت شما را جریمه کند یا خیر، این موضوع را در نظر خواهد گرفت.

همچنین می‌توانید از BacklinkGap برای جست‌وجوی لینک‌های بی‌کیفیت استفاده کنید. BacklinkGap یک ابزار جست‌وجوگر بک‌لینک رایگان است که می‌توانید با آن بک‌لینک‌های ناخواستهٔ خود را هم به لیست رد اضافه کنید.

ابزار سئو منفی

۵. برای محافظت از محتوا اقدام کنید

محتوای شما زمانی ارزشمند است و به بهبود رتبهٔ سایتتان در لیست نتایج کمک می‌کند که اورجینال باشد. در صورتی که سایت‌های زیادی این محتوا را کپی و منتشر کنند، محتوا اصالت خود را از دست می‌دهد؛ بنابراین در وهلهٔ اول، باید اصالت محتوای موجود در وب‌سایتتان را بررسی کنید. ساده‌ترین روش هم برای اینکه بفهمید محتوای شما تکراری شده است یا خیر، استفاده از ابزار معتبر Copyscape است.

 

ابزار سئو منفی

اگر محتوای خود را به‌صورت تکراری در سایتی پیدا کردید، به صاحب وب‌سایت ایمیل بزنید و بخواهید که آن را حذف کند. مطمئن شوید که با یک طرف قانونی مناسب ارتباط می‌گیرید. در صورتی که ‌سایتی محتوای شما را کاملا کپی کرده باشد، به‌سرعت آن را به گوگل گزارش کرده و از آن‌ها بخواهید رتبهٔ این وب‌سایت را پایین آورند.

از بهترین محتوای موجود در سایت خود با برچسب‌های متعارف (canonical tags) محافظت کنید تا گوگل بداند خالق اصلی آن‌‌ها شما هستید. یک اعلامیه حق کپی‌رایت و شرایط خدمت به‌روز در سایتتان قرار دهید تا به‌وضوح بیان کند محتوای شما قابل کپی و توزیع مجدد نیست.

 

۶. پروفایل‌های اجتماعی جعلی را گزارش کنید

زمانی که متوجه پروفایل‌های جعلی رسانه‌های اجتماعی با نام شرکت خود شدید، قبل از این که فرصتی برای جذب فالور داشته باشند و به شهرت شما آسیب بزنند، آن‌ها را گزارش کنید. ابزارهای زیادی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند پروفایل‌های جعلی را تشخیص دهید.

برای خنثی‌کردن تکنیک‌های negative seo رقبا در رسانه‌های اجتماعی مختلف، کافی است نام خود را جست‌وجو کنید تا بفهمید آیا کسی از نام شرکت شما برای انتشار اطلاعات نادرست و هرزنامه استفاده می‌کند یا خیر؛ در صورت مشاهده پروفایل‌های جعلی، فوراً آن‌ها را ریپورت کنید.

 

۷. دیدگاه‌های خود را پیگیری کنید

همانند روش‌های محافظت از سایت در برابر بک‌لینک‌های سمی و پروفایل‌های جعلی، در این بخش هم باید به‌صورت پیوسته دیدگاه‌ها (reviews) و نظرات خود را بررسی کنید؛ چراکه باز هم تشخیص زودهنگام، کلید توقف کمپین‌های سئو منفی در مسیرتان است. قبل از این که فرصتی برای آسیب‌زدن به سئو سایتتان فراهم شود.

اگر هر گونه دیدگاه منفی دربارهٔ محصولات، خدمات، برند یا شرکت خود از سوی افرادی که ادعا می‌کنند با شما ارتباط دارند ولی چنین نیست، مشاهده کردید، آن را به گوگل یا رسانه اجتماعی مورد نظر گزارش کنید. البته دقت کنید که همیشه باید به نظرات منفی معتبر با تلاش برای بهبود شرایط پاسخ دهید تا مشتریان و کاربران از شما راضی باشند.

 

۸. بخش ورود مدیر سایت خود را ایمن کنید

احتمالاً به این فکر می‌کنید که ارتباط بخش ورود مدیران (Administrator Login) با سئو منفی چیست. هکرها معمولا به نوعی دسترسی سرپرست نیاز دارند تا بتوانند سایتتان را به هم بریزند. با افزودن سطوح امنیتی اضافی، می‌توانید احتمال نفوذ آن‌ها و خرابکاری در وب‌سایتتان را تا حد امکان کاهش دهید.

 

۹. تنظیمات سئوی خود را مرتب، بررسی و بازنگری کنید

بازنگری منظم عوامل سئو برای دفاع در برابر انواع سئو منفی اهمیت دارد. این بازنگری شامل بررسی هر چند وقت یکبار robot.txt یا بررسی تصادفی کدگذاری‌های داخلی محتواهایتان مانند هدر، تگ‌ها، تصاویر و غیره می‌شوند.

همیشه بهتر است در جست‌وجوی حملات سایت خود فعال و تهاجمی باشید تا قبل از فراهم شدن فرصت مناسب برای خرابکاری هکرها و متخصصان سئوی منفی، از انجام این کار جلوگیری کنید. نه اینکه آن را قفل کنید و انتظار داشته باشید کسی نتواند به آن وارد شود.

و اما یک ابزار کاربردی دیگر: 

BiQ Rank Tracking یکی از ابزارهایی است که می‌تواند به‌منظور بررسی جنبه‌های مهم سئو به شما کمک کند. با استفاده از آن می‌توانید رتبهٔ وب‌سایت و کلمات کلیدی مدنظر خود را پیگیری کنید تا در صورت تغییر غیرمنتظره در آن‌ها، از این موضوع مطلع شوید. این ابزار به‌خصوص در زمان استفاده رقبا از تکینک‌های سئو منفی بسیار کاربردی است؛ زیرا کاهش رتبه را به شما هشدار می‌دهد تا بتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن، برای بازیابی آن اقدام کنید.

ابزار سئو

ردیابی رتبه معمولاً هزینه‌های زیادی در پی‌ دارد و به همین دلیل بسیاری از انجام آن اجتناب می‌کنند؛ اما BiQ Rank Tracking این کار را تا حدودی متفاوت انجام می‌دهد و تنها برای ویژگی‌هایی که استفاده می‌کنید، هزینه دریافت می‌کند.

 

از سایت خود در برابر حملات سئو منفی محافظت کنید!

حملات سئو منفی یک تهدید واقعی بوده و ممکن است برای سایت شما هم رخ دهد. حتی اگر لینک‌های سمی و منفی را رد کنید و آن‌ها را به گوگل گزارش دهید، ممکن است مدتی طول بکشد تا گوگل به این نتیجه برسد که شما بی‌گناه هستید و پشت اعمال سئوی کلاه سیاه نبوده‌اید.

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. اکنون که می‌دانید سئو منفی چیست، وب‌سایت خود را در برابر آن ایمن کنید تا بعداً تاسف نخورید. هر چند مدت یک‌بار برای بررسی سئو منفی وقت بگذارید تا در صورت نیاز، آن را با تکنیک‌های مناسب رفع کنید.

البته قبل از آن، بهتر است با دیگران خوب رفتار کنید و هیچ دلیلی برای حمله به سایتتان در اختیارشان قرار ندهید. در صورتی هم که دربارهٔ سئو منفی و تکنیک‌های آن سؤالی دارید، می‌توانید آن را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید تا در اسرع وقت به شما پاسخ دهیم.

سوالات متداول:

  • بهترین کار برای پیشگیری از حملات بدخواهانه رقبا چیست؟

همیشه بهتر است در طی زمان‌بندی‌های منظم برای بازنگری سئوی سایت خود و جست‌وجوی حملات سایت  اقدام کنید تا قبل از فراهم شدن فرصت مناسب برای خرابکاری هکرها و متخصصان سئوی منفی، از انجام این کار جلوگیری کنید. 

  • از اولین نشانه‌های سئو منفی چیست؟

وقتی که دچار افت ترافیک شدید می‌شوید در بیشتر مواقع به این معنی است که شامل جریمه گوگل شده‌اید و با حملات سئو منفی روبرو هستید.

منابع: webfxrockcontent

 

اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

مقالات مشابه