پیش نیاز یادگیری سئو چیست؟
دانستن پاسخ این سؤال برای کسب رتبه در صفحهٔ نتایج جستوجوی گوگل و فعالیت در حوزهٔ سئو حیاتی است!
در واقع، شما باید با موضوعهایی مانند سازوکار موتورهای جستوجو و اینکه سئو چیست آشنا باشید و سپس بهسراغِ یادگیری سئو بروید یا ممکن است وسط کار متوجه شوید که زمان زیادی را از دست دادهاید.
به همین خاطر، قرار است در این مقاله، پیش نیازهای یادگیری سئو را با شما به اشتراک بگذاریم تا هر چه سریعتر، وبسایت خود را راهی صفحهٔ نتایج جستوجوی گوگل کنید و مشتری بیشتری جذب کنید!
اصلیترین پیش نیازهای یادگیری سئو کدامند؟
موفقیت وبسایتها برای جذب کاربر و مشتری بدون بهکارگیری سئو و بهینهسازی برای موتورهای جستوجو امکانپذیر نیست؛ بنابراین کسانی که قصد راهاندازی سایتی برای کسبوکارشان دارند، باید ابتدا با پیش نیازهای یادگیری سئو آشنا شوند و در ادامه، وارد فرآیند یادگیری سئو شوند. مهمترین و ضروریترین پیش نیازها برای فراگیری سئو عبارتند از:
۱. آشنایی با نحوه کار موتورهای جستجو
شاید بتوانیم بگوییم تمام عملیات بررسی و رتبهبندیِ سایتهای مختلف توسط گوگل براساس معیارهای سئو انجام میگیرد. در واقع، این موتور جستوجو برای اینکه بهترین نتایج را بهعنوان پاسخ به کاربران نمایش دهند، فاکتورهایی را بررسی میکند که همگی در حوزهٔ سئو قرار دارند؛ از این رو، آشنایی با نحوهٔ کار آن اولین پیش نیاز یادگیری سئو بهشمار میآید.
روش عملکرد موتورهای جستوجو هم شامل سه مرحلهٔ کلی است:
مرحلهٔ اول: خزیدن (Crawling)
در اولین قدم، موتورهای جستوجو از جمله گوگل، رباتهای خزنده را جهت بررسی و کشف صفحات وب ارسال میکنند. این رباتها صفحاتی را که بهتازگی ایجاد شدهاند، پیدا میکنند و صفحاتی را که قبلا بازدید کردهاند، مورد بررسی قرار میدهند تا از تغییرات و بهروزرسانیهای آنها مطلع شوند. راه ورود رباتهای خزنده به صفحات و وبسایتها هم لینکهای ورودی است.
مرحلهٔ دوم: ایندکسکردن (Indexing)
پس از این که خزندههای وب صفحات جدید را پیدا میکنند، در صورتی که به اندازهٔ کافی ارزشمند و باکیفیت باشند، آنها را به فهرست گوگل اضافه و بایگانی میکنند؛ بنابراین باید سعی کنید محتوایی ارزشمند تولید کنید تا بهراحتی، در فهرست گوگل قرار بگیرد. اگر موتورهای جستوجو محتوای شما را کپی و بیارزش تشخیص دهند، در همین مرحله حذف خواهد شد و اصلاً در صفحه نتایج هم قرار نمیگیرد.
مرحلهٔ سوم: رتبهبندی (Ranking)
پس از اینکه رباتهای خزنده محتواها و صفحات مختلف را میخزند و آنها را فهرست میکنند، نوبت به رتبهبندیِ آنها میرسد. در این مرحله، صفحات مختلف براساس معیارهای گوناگونی با هم مقایسه میشوند و رتبهبندی خواهند شد.
این معیارهای سنجش هم همگی در بخشهای مختلف سئو قرار میگیرند. به همین دلیل، آگاهی از نحوهٔ عملکرد موتورهای جستوجو بهعنوان یک پیش نیاز یادگیری سئو اهمیت دارد.
۲. آشنایی با مفهوم سئو و نقش آن در بازاریابی دیجیتال
سئو مخفف عبارت «Search Engine Optimization» به معنی «بهینهسازی برای موتورهای جستوجو» است. سئو خود به سه بخش اصلی تقسیم میشود که هر کدام دارای یک سری فاکتورهای مهم هستند؛ بنابراین بهکارگیری مناسب معیارهای سئو باعث میشود وبسایتتان برای موتورهای جستوجو بهینه شود.
اما نکتهٔ مهم این است که شما باید سایتتان را علاوه بر موتورهای جستوجو مانند گوگل، برای کاربران هم بهینهسازی کنید؛ یعنی کاربر پس از ورود به صفحه شما، پاسخ پرسش خود را دریافت کند و به یک تجربهٔ عالی دست یابد.
گوگل الگوریتمهای فراوانی دارد که به کمک آنها بهینهبودن سایتها و صفحات مختلف را برای کاربران ارزیابی میکند؛ از این رو، هنگامی سئوی سایت شما بهصورت کامل رعایت شده است که هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستوجو بهینه باشد.
نقش سئو و بهینهسازی در بازاریابی دیجیتال هم کاملا واضح است. برای اینکه بتوانید محصولات یا خدمات ارائهشده در وبسایتتان را به کاربران بیشتری نشان دهید، لازم است سایت شما در رتبههای بالای لیست نتایج قرار داشته باشد؛ چراکه معمولاً کاربران برای رسیدن به پاسخ جستوجوی خود، همان نتایج اول را انتخاب میکنند.
به همین خاطر، در صورتی که سایت شما از یک سئوی مناسب برخوردار باشد، رتبهٔ بهتری در صفحه نتایج به دست میآورد، ترافیک ورودی بیشتر خواهد شد و نهایتا احتمال جذب کاربر و مشتری هم افزایش پیدا میکند.
۳. آشنایی کلی با انواع سئو و تفاوت آنها با یکدیگر
در حال حاضر، بیش از ۲۵۵ فاکتور مؤثر در سئو وجود دارد که باید برای بهینهسازی وبسایت به آنها توجه شود. البته هر کدام از این فاکتورها به نوع خاصی از سئو مربوط هستند. به طور کلی، عوامل موثر در سئو و بهینهسازی وبسایت در سه دستهٔ اصلی سئوی درونصفحه (On-Page SEO)، سئوی بیرونصفحه (Off-Page SEO) و سئوی تکنیکال (Technical SEO) قرار میگیرند.
آشنایی با این موارد و تفاوتهایشان جزء پیش نیازهای یادگیری سئو محسوب میشود. به همین خاطر، در این جا به انواع مختلف سئو میپردازیم:
- سئوی درونصفحه (On-Page SEO)
تمام فعالیتهایی که درون وبسایت شما انجام میگیرند تا آن را برای موتورهای جستوجو بهینهسازی کنند، در دستهٔ سئوی درونصفحه قرار دارند. تولید محتوای باکیفیت و کاربردی از جمله فاکتورهای مؤثر در این نوع سئو بهشمار میآید.
- سئوی بیرونصفحه (Off-Page SEO)
برخلاف سئوی درون صفحه، این نوع سئو فعالیتهایی را در خارج از صفحات وبسایت شما برای بهینهکردن آن انجام میدهند. دریافت بکلینک از سایر سایتها و حتی شبکههای اجتماعی، اقدام اصلی در سئوی بیرون صفحه محسوب میشود؛ چراکه لینکها در سئو بهمنزلهٔ رای اعتماد عمل میکنند و میتوانند در نتایج جستوجو تاثیر مثبت بگذارند.
- سئوی فنی (Technical SEO)
سئوی تکنیکال یا فنی به زیرساختهای وبسایت میپردازد. کدنویسی صحیح، وجود لینکهای سالم، سرعت مناسب سایت و موارد اینچنینی دیگر از جمله فاکتورهای مهم در سئوی فنی بهشمار میآیند.
۴. آشنایی با اهمیت بازاریابی محتوا و روند تولید محتوا
از دیگر پیش نیازهای یادگیری سئو میتوان به بازاریابی محتوا اشاره کرد. در حال حاضر، فعالیتهای بازاریابی تا حد زیادی با روشهای سنتی و قدیمی فرق کرده است و راههای جدیدی برای تبلیغات و بازاریابی به کار گرفته میشوند. از جمله مهمترین استراتژیهایی هم که امروزه برای بازاریابی مورد استفاده قرار میگیرند، بازاریابی محتوایی است.
تولید محتوای ارزشمند و باکیفیت برای بهینهسازی وبسایتها بسیار اهمیت دارد؛ زیرا همان طور که گفتیم، شما باید علاوه بر موتورهای جستوجو، به کاربران هم توجه داشته باشید و صفحات سایتتان را برای آنها هم بهینه کنید.
ایجاد محتوای ارزشمند یکی از بهترین راههایی است که شما میتوانید وبسایت خود را برای کاربرانتان بهینهسازی کنید؛ اینگونه کاربر پس از ورود به صفحه شما، همان چیزی را که نیاز دارد، به دست میآورد.
گوگل و سایر موتورهای جستوجو، بهشدت روی کیفیت محتوای وبسایتها حساسیت دارند. به همین دلیل، به کمک الگوریتمهای مختلف آنها را بررسی میکنند تا مطمئن شوند محتوای ارائهشده در سایتهای مختلف واقعا مفید و کاربردی است؛ از این رو، باید به این نوع بازاریابی و تولید محتوای ارزشمند بهعنوان یک پیش نیاز یادگیری سئو که اهمیت زیادی هم دارد، توجه ویژهای داشته باشید.
تولید محتوای باکیفیت بسیار مهم است و تا حد زیادی در سئوی سایت شما تاثیر مثبت میگذارد؛ اما در کنار آن، باید به روند ایجاد محتوایتان هم دقت داشته باشید. به عبارت دیگر، برای محتوانویسی و انتشار آن، یک برنامهریزی مناسب انجام دهید و امورات مربوط به محتوا را براساس آن پیش ببرید؛ زیرا گوگل اهمیت زیادی هم برای زمان انتشار محتوا قائل است.
۵. درک مطلب به زبان انگلیسی
مهارت دیگری که بهعنوان پیش نیاز یادگیری سئو تلقی میشود و علاقهمندان باید از این مهارت برخوردار باشند، درک مطلب به زبان انگلیسی است. شاید با خود فکر کنید، درک مطلب به زبان انگلیسی نمیتواند تاثیر خاصی در سئو و بهینهسازی وبسایت داشته باشد. بله، درست است! درک مطلب به زبان انگلیسی بهصورت مستقیم، تاثیری در سئو ندارد؛ اما به شما کمک میکند یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در سئو سایتتان یعنی محتوا را بهبود ببخشید؛ همچنین مباحث و اطلاعات جدید را از منابع اصلی یاد بگیرید و خودتان را در سریعترین زمان، با تغییرات وفق دهید.
همان طور که در بخش قبل توضیح دادیم، تولید محتوای باکیفیت و ارزشمند یکی از مهمترین فاکتورها برای بهینهسازی وبسایت برای کاربران است. برای تولید محتوای مفید و کاربردی هم باید از منابع معتبر و باکیفیت استفاده کنید. با توجه به اینکه بیشتر منابع معتبر و بینالمللی به زبان انگلیسی در اینترنت منتشر میشوند، برای استفاده از آنها باید درک مناسبی از مطالب به این زبان داشته باشید.
وبلاگهای زیادی وجود دارند که مطالب آموزشی سئو را به زبان انگلیسی ارائه میدهند؛ اما در میان آنها، برخی از اعتبار بیشتری برخوردارند. تعدادی از بهترین بلاگها در زمینهٔ آموزش سئو را در ادامه بررسی میکنیم:
MOZ
MOZ کار خود را از سال ۲۰۰۴ آغاز کرد و از آن سال تا امروز، با ارائهٔ محتواهای آموزشی و ابزارهای مختلف سئو نقش پررنگی در دنیای سئو و بازاریابی محتوایی ایفا کرده است.
اگر دنبال بهترین وبلاگ برای سئو هستید، MOZ یک منبع عالی برای شما است. مطالب آموزشی فراوانی در این بلاگ وجود دارد که توسط متخصصان سئو نوشته شدهاند. این وبلاگ یک گزینهٔ خوب برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهٔ پیش نیازهای یادگیری سئو به حساب میآید.
Search Engine Land
همگامشدن با روندهای بازاریابی آنلاین که مدام در حال تغییر است، کار دشواری است؛ اما Search Engine Land این را تا حد زیادی برای شما ساده کرده است. این بلاگ یکی از بهترین بلاگهای سئو دربارهٔ آخرین روندها، بهروزرسانیها، اخبار و اطلاعات جدید است.
Backlinko
این وبلاگ هم نکات مفید و مناسبی دربارهٔ سئو و راههای افزایش ترافیک ارگانیک سایت ارائه میدهد. Backlinko دارای محتواهای مختلف مبتدی و پیشرفته است و به همین خاطر، جای خوبی برای آشنایی با پیش نیازهای یادگیری سئو است؛ چراکه تمام علاقهمندان به سئو امکان استفاده از محتواهای آن را خواهند داشت. بد نیست بدانید تکنیک آسمان خراش را همین Backlinko به دنیای سئو معرفی کرد.
Search Engine Journal
این وبلاگ از یک رویکرد جامعهمحور برای جذب بازدیدکنندگان خود استفاده میکند و تقریباً بیشتر پستهای آن توسط کارشناسان بازاریابی نوشته شده است. Search Engine Journal همچنین روی استراتژیها و اخبار جدید سئو تمرکز میکند تا آخرین اطلاعات را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.
Neil Patel’s Blog
اگر میخواهید در حوزهٔ سئو، بازاریابی محتوایی و وبلاگ نویسی فعالیت کنید، دربارهٔ نیل پاتل دیر یا زود خواهید شنید. نیل پاتل یکی از محبوبترین متخصصان سئو است که سمینارهای متعددی برگزار میکند و نحوهٔ استفادهٔ صحیح از سئو برای رشد کسبوکارها را توضیح میدهد؛ بنابراین اگر دنبال مقالاتی دربارهٔ سئو، بازاریابی محتوایی و وبلاگنویسی هستید، این بلاگ را دنبال کنید.
Ahrefs Blog
Ahrefs یکی دیگر از وبلاگهای سئو است که مقالات زیادی در زمینهٔ سئو و لینکسازی منتشر کرده است. اگر بهتازگی وارد حوزهٔ سئو شدهاید، مطالعهٔ این وبلاگ میتواند کمک زیادی در رشد و پیشرفت شما داشته باشد. به همین خاطر، آن را بهعنوان یکی از وبلاگهای مفید در بخش پیش نیازهای یادگیری سئو آوردهایم.
Semrush Blog
Semrush یک ابزار عالی سئو است که مجموعهای مناسب از ابزارها، مقالهها و گزارشهای سئو را در اختیارتان قرار میدهد و به درک بهتر بهینهسازی موتورهای جستوجو کمک میکند.
Yoast Blog
این وبلاگ هم دارای آموزشهای متعددی دربارهٔ انواع رایج سئو از جمله سئوی فنی، وردپرس و تجزیهوتحلیل آنها است؛ بنابراین Yoast هم یکی از بلاگهای خوب است که میتواند به شما کمک کند با نحوهٔ کار موتورهای جستوجو و انواع سئو آشنا شوید.
همان طور که اشاره شد، درک مطلب زبان انگلیسی پیش نیاز یادگیری سئو است؛ چراکه به شما کمک میکند از مطالب وبلاگهای معرفیشده بیشترین بهره را ببرید و از این مرحله سریعتر عبور کنید. خواندن مقالههای بهروز و معتبر انگلیسی به فراهمشدن شرایط لازم برای کسب دانش و مهارت در زمینهٔ سئو منجر میشود؛ بنابراین وبلاگهای بالا را در برنامههای خود بگنجانید. هرکدام در دنیای سئو حرفی برای گفتن دارند و تجربه و تخصص آنها میتواند به شما کمک کند به هدف خود برسید.
۶. مهارتهای نوشتاری تا حد قابل قبول
یادگیری مهارت نوشتاری هم تا حد زیادی با محتوا ارتباط دارد. در واقع، برای اینکه بتوانید محتوایی مناسب تولید کنید، لازم است از مهارتهای نوشتاری هم برخوردار باشید و آنها را بهخوبی به کار گیرید؛ زیرا در صورت عدم برخورداری از این مهارتها، حتی در صورت استفاده از منابع و محتوای قوی و باکیفیت، نمیتوانید مفهوم را بهخوبی منتقل کنید.
از طرف دیگر، شما باید برخی از معیارهای مهم در سئو مانند کلمات کلیدی را به شکلی حرفهای در محتوایتان استفاده کنید؛ طوری که هم کلمات کلیدی در محتوا چگالی لازم را داشته باشد و هم موجب نشود کاربر نسبت به این کلمه حساس شود و برای او آزاردهنده باشد.
انتخاب تیترهای مناسب و جذاب، شیوایی و روانبودن مطلب و کیفیت بالا در انتقال مفهوم از جمله مهمترین مزایای دیگر برخورداری از مهارتهای نوشتاری بهشمار میآیند که در نهایت به بهینهشدن محتوا برای کاربر منجر میشوند.
تا اینجای مقاله، تعدادی از مهمترین مواردی را که بهعنوان پیش نیاز یادگیری سئو شناخته میشوند، بررسی کردیم؛ بنابراین اگر قصد فراگیری سئو و بهینهسازی سایت را دارد، باید ابتدا آنها را یاد بگیرید. با این حال، شاید بپرسید کسب چه مهارتی قبل از یادگیری سئو، امتیاز به حساب میآید؟ پاسخ این سؤال را در بخش بعدی، با شما در میان میگذاریم.
کسب چه مهارتهایی پیش از یادگیری سئو، امتیاز محسوب میشود؟
در کنار پیشنیازهایی که بررسی کردیم، کسب برخی مهارتها هم قبل از یادگیری سئو امتیاز محسوب میشود. در واقع، اگر از این مهارتها برخوردار باشید، میتوانید آموزشهای مربوط به سئو را بهراحتی دنبال کنید. برخی از این مهارتهای عبارتند از:
۱. آشنایی با یکی از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS)
سیستمهای مدیریت محتوا امکان مدیریت وبسایت را به سادهترین شکل ممکن، برای شما فراهم میکنند. در واقع، زمانی که از این نوع سیستمها استفاده میکنید، هیچ نیازی به اطلاع از زبانهای برنامهنویسی یا نرمافزارهای تخصصی حوزهٔ طراحی وب ندارید؛ اینگونه حتی کسانی که آشنایی زیادی با زبانهای برنامهنویسی ندارند هم میتوانند بهراحتی سایت خود را مدیریت و محتواهای مختلفی در آن منتشر کنند.
استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا (Content Management System) یا بهاختصار CMS در سالهای اخیر بسیار گسترش یافته است. مهمترین دلیل آن هم سادگی کار با این سیستمها جهت مدیریت و انتشار انواع محتوا است. به همین خاطر، آشنایی با یک سیستم مدیریت محتوای مناسب را هم میتوان جزء پیش نیازهای یادگیری سئو بهشمار آورد. برخی از شناختهشدهترین سیستمهای مدیریت محتوا شامل موارد زیر میشوند:
- وردپرس (WORDPRESS): یکی از محبوبترین سیستمهای رایگان که سایتهای فراوانی به کمک آن مدیریت میشوند.
- جوملا (JOOMLA)
- دروپال (DRUPAL)
- تکست پترن (TEXTPATTERN)
- سیلور استریپ (SILVERSTRIPE)
- آمبراکو (UMBRACO)
۲. آشنایی مقدماتی با Html و Css
آشنایی با Html و Css هم میتواند به شما کمک کند تا معیارهای مربوط به سئو بهخصوص در بخش سئوی فنی یا تکنیکال را به بهترین شکل ممکن در وبسایتتان اجرا کنید. البته این مورد بهعنوان پیش نیاز یادگیری سئو تلقی نمیشود و حتی اگر هیچگونه آشنایی هم با Html و Css نداشته باشید، باز هم میتوانید فراگیری سئو را آغاز کنید؛ اما شناخت کافی از آنها یک مزیت محسوب میشود.
همان طور که اشاره کردیم، یکی از بخشهای اصلی سئو را سئوی فنی تشکیل میدهد. این بخش از سئو به ساختار و طراحی سایت شما میپردازد و بیشتر کدها را بررسی میکند. برای اینکه بتوانید سایتتان را از این نظر بهینه کنید، بهتر است با طراحی وب و مقدمات آن تا حدودی آشنایی داشته باشید. استفاده از تگهای Html و Css بهخصوص برای لینکها، عنوانها و بخشهایی از متن اهمیت بیشتری دارند.
۳.آشنایی با مدیریت پنل هاست و دامنه
یکی از ابتداییترین اقداماتی که برای ایجاد وبسایت باید انجام دهید، تهیه دامنه و هاست مناسب است. برای اینکه سایت شما همواره فعال باشد، به یک سیستم قوی نیاز دارید که بهصورت شبانهروزی روشن بوده و هیچگونه عدم اتصالی در سایتتان رخ ندهد.
برای این کار، باید نسبت به تهیه هاست اقدام کنید. به این ترتیب که در ازای پرداخت مبلغ مشخصی برای یک ماه یا یک سال، تمامی اطلاعات شما در سیستم میزبان ذخیره و پشتیبانی میشوند.
از طرف دیگر، ثبت دامنه هم برای شناسایی سایت الزامی است. دامنهها از دو بخش نام و پسوند تشکیل میشوند که نام را خودتان انتخاب میکنید. پسوندها هم انواع مختلفی دارند که براساس نوع و حوزهٔ فعالیت سایتتان، میتوانید پسوند مناسب را انتخاب کنید. Com و ir دو مورد از رایجترین پسوندهایی هستند که در کشور ما برای ثبت دامنه سایتهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.
پس از ثبت دامنه و تهیه هاست، باید یک کنترل پنل مناسب هم برای آن تهیه کنید. این کنترل پنل در واقع نرمافزاری است که امکان مدیریت هر اتفاقی در فضای هاست و سرور را برایتان فراهم میکند؛ بنابراین آشنایی با مدیریت پنل هاست و دامنه را هم میتوان جزء یکی از مهارتهای پیش نیاز یادگیری سئو بهشمار آورد؛ حداقل اینکه آشنایی با آن یک امتیاز بزرگ محسوب میشود.
آیا یادگیری سئو سخت است؟
یکی از رایجترین سؤالاتی که مردم میپرسند، این است که یادگرفتن سئو از صفر چقدر دشوار است. پاسخ ساده است:
یادگیری سئو از صفر سخت است و دلیل آن هم حجم اطلاعاتی است که باید دربارهٔ موتورهای جستوجو و روش عملکردشان بخوانید و یاد بگیرید.
اما اگر این فرآیند را گامبهگام و همراه با برنامهای منظم و منسجم پیش ببرید، خیلی سادهتر خواهد شد. یک برنامهٔ مناسب در هر مرحله از آموزش، تمرکز شما را روی جنبههای مهم سئو حفظ و کمک میکند مهارتها و دانش موردنیاز را بهتدریج و در طول مسیر به دست آورید.
البته اگر مباحث پیش نیاز یادگیری سئو را قبلاً مرور کرده باشید، کارتان برای ورود به دنیای سئو خیلی راحتتر است. برای اینکه بدانید از کجا شروع کنید و چه برنامهای بچینید، پیشنهاد میکنیم مقالهٔ «برای یادگیری سئو، از کجا شروع کنیم؟ (کاملترین نقشهٔ راه)» را مطالعه کنید.
یادگیری سئو چقدر طول میکشد؟
اینکه یادگیری سئو چقدر طول میکشد، کاملاً به تلاش و زمانی بستگی دارد که شما به آن اختصاص میدهید. مفاهیم تئوری سئو به شما میگوید انجام چه کارهایی وبسایت را برای موتورهای جستوجو بهینه میکند؛ اما نکتهٔ مهم این است که چگونه اصول سئو را در عمل اعمال کنید که رتبهبندی و ترافیک سایت خود را تحت تاثیر قرار دهد.
به عبارت دیگر، یادگیری پیش نیازهای سئو، تکنیکها و مطالب تئوری تمام آن چیزی نیستند که شما را به یک متخصص سئو تبدیل میکنند؛ بلکه باید بتوانید از آنها برای بهینهسازی وبسایت در عمل استفاده کنید. به همین خاطر، زمان یادگیری کامل سئو کمی طولانیتر میشود.
بهطور معمول، در صورتی که از یک برنامهٔ مناسب استفاده و تلاش لازم هم به کار گرفته شود، امکان یادگیری سئو در کمتر از ۷ ماه وجود دارد. در این مدت، وقت شما هم صرف خواندن تئوریهای سئو و هم انجام تمرینات عملی خواهد شد.
دلیل این هم که حدود ۷ ماه برای فراگیری سئو در نظر گرفته میشود، وقتگیربودن عملکرد سئو است؛ چراکه بعد از بهکارگیری سئو، ممکن است مجبور شوید چند ماه صبر کنید تا تاثیر تغییرات را مشاهده کنید.
جمعبندی
با توجه به استفادهٔ گسترده از سایتها برای اداره کسبوکارهای آنلاین و افزایش درآمد سئو افراد بیشتری برای یاد گرفتن سئو و بهینهسازی موتورهای جستجو مشتاق هستند. اما قبل از اقدام برای فراگیری مهارتهای سئو، لازم است آشنایی مناسبی با پیش نیازهای یادگیری سئو داشته باشید؛ زیرا شناخت این مهارتها به شما کمک میکند سئو را راحتتر یاد بگیرید. به همین خاطر، تعدادی از مهمترین مواردی را که بهعنوان پیش نیاز یادگیری سئو مطرح هستند، در این مقاله بررسی کردیم؛ بنابراین اگر قصد فراگیری سئو و مهارتهای این حوزه را دارید، باید ابتدا با یادگیری این پیشنیازها شروع کنید.
دغدغهها و نگرانیهای خود را در بخش نظرات، با ما در میان بگذارید تا کارشناسان ما در اولین فرصت، به آنها پاسخ دهند.
سوالات متداول
- چه مواردی پیش نیاز یادگیری سئو به حساب میآیند؟
آشنایی با نحوهٔ کار موتورهای جستوجو، آشنایی با مفهوم سئو و نقش آن در دیجیتال مارکتینگ، آشنایی کلی با انواع سئو و درک تفاوت آنها با یکدیگر، آشنایی با بازاریابی محتوایی و فرایند تولید محتوا، توانایی درک مطالب به زبان انگلیسی و مهارت نوشتن از پیش نیازهای مهم برای یادگیری سئو به شمار میآیند.
- آیا برای یادگیری سئو، باید HTML و CSS را یاد بگیریم؟
خیر، آشنایی با HTML و CSS یک امتیاز برای متخصص سئو است.
- سئو چه نقشی در بازاریابی دیجیتال ایفا میکند؟
بهینهسازی سایت به کسب رتبه در گوگل و بهتبع آن، به جذب مشتری بیشتر منجر میشود.